Emlékeid nagy hatással vannak a jelenedre és a jövődre? A múltban élsz, rég elvesztett barátok, boldog pillanatok emlékei után vágyódsz?

Bach virágterápiaAkkor Neked a Jerikói Lonc virágesszenciára van szükséged.

A lelki fájdalmaid enyhítésére ajánlott jerikói lonc esszencia segít a boldogság utáni erős vágyadat beteljesíteni, és a jelenben átélni az örömteli pillanatokat. Pozitív változást eredményez, ha a passzív, befelé forduló magatartás helyett a külvilág felé fordulsz és nyitottá válsz.

Nem kell mást tenned, csak naponta négy alkalommal 4-4 cseppet vízzel bevenni, és az eszenciák megteszik gyengéd, de határozott hatásukat. Teljesen természetesen, pozitívan tudsz majd reagálni az élet kihívásaira, és fokozatosan képes leszel a múlt helyett a jövődre fókuszálni.

A hetven éves múltra visszatekintő Bach-virágeszenciák kifejezetten a hétköznapi élet problémáiról szólnak, és a lelkedre hatnak. A harmincnyolc virág közül találhatsz magadnak még olyanokat, melyek illenek rád, de csak azokat érdemes szedni, amelyek jellemzői most aktuálisak és gondot okoznak neked.

Minden virágeszenciához tartoznak megerősítő mondatok, melyek megmutatják Neked a pozitív kiutat az állapotodból. A Jerikói loncnál ezek a mondatok:

A mában Élek
Előre tekintek
Megteszem a következő lépést

Mindegyik virágállapotról még rengeteg információt tudunk Neked adni, ezeket könyveinkben foglaltuk össze. Legújabb könyvünkben, A Bach-virágterápia a gyakorlatban címmel kifejezetten a gyakorlati használatot emeltük ki, mégpedig azért, hogy minél egyszerűbben és biztosabban megtalálhasd a Neked legmegfelelőbb eszenciákat.

Több információ a könyvről itt olvashatsz.