Juglans regia

Változásra

Úgy érzed, valaminek a küszöbén állsz? Úgy érzed lehetőséged van az újrakezdésre, de a múlt történései nem engednek? Gyakran szenvedsz a változástól, nehezen folytatatod a már megkezdett dolgaidat?

Főbb tünetek:

  • Befolyásolható, ingatag, bizonytalan vagy bár tudod, mit akarsz tenni, de mégsem valósítod meg azokat.
  • A régi szokásaid gátolnak az elhatározások megvalósításában, sokat halogatsz, képtelen vagy megtenni dolgokat.
  • Nagyon érzékeny vagy a külső behatásokra, így nehezen viseled az új élethelyzeteket (új iskola, új munkahely, pubertás, klimax), ilyenkor elveszted önbizalmadat, így kevésbé vagy képes alkalmazkodni az új helyzethez

A fejlődés célja a belső stabilitás és az egyensúly megteremtése által szilárdan ellenállni a külső zavaró befolyásoknak. Arra is szükség van, hogy képes legyél testi, lelki és szellemi szinten egyaránt az állandóság és egyensúly megtartására. A gyógyír belsőleg minden befolyástól szabaddá tesz, és a belső elhivatottság uralkodó érzésével feltöltekezve többé már nem fognak létezni számodra akadályok.

Pozitív állapotban hallgatsz a belső megérzéseidre, nehézség nélkül kezdesz bele új tevékenységekbe, mások véleménye nem igazán befolyásolja döntéseidet. Szabaddá válsz a függőségektől, szokásoktól, erős jellemed révén tévedhetetlenül csak a saját céljaidat követed.

 

Megerősítések:
“Bízom magamban”
“Hű maradok önmagamhoz”
“A saját utamat járom”