Sinapis arvensis

Lehangoltságra

Gyakran érzed magad ok nélkül levertnek? Hajlamos vagy a búskomorságra, mintha egy hideg, sötét felhő árnyékolna be téged?

Kulcsszimptómák:

  • Gyakran megmagyarázhatatlanul világfájdalom tör rád, ok nélkül rosszkedvű vagy: a komorság és a levertség, logikusan magyarázható ok nélküli
  • Depresszió, szomorúság, melankólia, elzárod magad a külvilágtól
  • A depresszív hangulat minden előzetes jel nélkül alakul ki, de gyorsan meg is szűnik, ilyenkor mély megkönnyebbülést érzel.

A lehangolt állapotból való kijutás folyamatos, tudatos munkával lehetséges. A virágeszenciák szedése mellett törekedni kell arra, hogy kimutasd érzelmeidet, törekedj minél több örömteli tevékenységet találni és végezni is. Kísérletezhetsz valamilyen alkotó tevékenységgel, kreatív festéssel, mozgással, tánccal.
A társas kapcsolatok ápolása nagyon fontos, ezért fordíts több figyelmet embertársaidra, törekedj arra, hogy szeretteiddel minél több időt tölts, de önmagadra is szánj időt. A belső csend kialakítása érdekében tanulj meg valamilyen relaxációs vagy meditációs technikát, törekedj a morális fejlődésre.

 

Megerősítések:

“Könnyű vagyok”
“Vidám vagyok”
“A fény felé tartok”