Ismerd meg a Bach-virágterápia  a gyakorlatban című könyvünket!

Ezt a könyvet úgy állítottuk össze Neked, hogy minden sallang nélkül hozzájuss ahhoz az információ, hogy, mellyel úrrá lehetsz hétköznapi problémáidon. Ez a könyv lesz az, amely segít az életedet úgy rendbe hozni, hogy a lehető legtöbbet tudj kihozni belőle.

Mielőtt részletesen belemegyünk a könyvbe, bemutatjuk saját magunkat.

Mi nem azok a tipikus újrakezdők vagyunk, akik csak elvégezték a tanfolyamot, és munka mellett Bach-virágozunk egy kicsit, és nem abból élünk, hogy virágeszenciákat adunk el, hanem sikeres terapeuták vagyunk, akik 15-17 éve folytatunk praxist a Bach virágterápiával és más módszerekkel. Mi előbb voltunk terapeuták, és utána írtuk a könyvet.

Biztos lehetsz benne, hogy amit mi ebben a könyvben tanítunk neked, azt a gyakorlatban is tudod alkalmazni.

Lépésről lépésre gyakorlati segítséget fogunk neked adni, hogy problémáidon túljuss. A száraz elméletet most kivettük a könyvből, és csak a legkipróbáltabb kulcsmondatokat hagytuk benne, melyekkel könnyen magadra ismersz.

Kinek való ez a könyv, és kinek nem

Ha boldog, vagy, nincs semmi gondod a hétköznapjaidban, boldog a gyerek, a család, van hivatásod, jó az egészséged, meg vagy magaddal elégedve, akkor ezt a könyvet nem Neked írtuk.

Nem egy mindent megoldó dolgot kínálunk Neked, ami minden problémára jó, hanem ha hajlandó vagy beletenni a munkát, foglalkozni magaddal, akkor ehhez minden gyakorlati segítséget megkapsz.

Ha bizonytalan vagy önmagaddal kapcsolatban, vagy nem találsz munkát, vagy tehetetlen vagy a megoldással kapcsolatban, akkor van keresnivalód a könyvben.

Az a legnagyobb problémád, hogy nem ismersz megfelelő eszközt, hogy segíthess magadon.

Ha megveszed a Bach virágterápia  a gyakorlatban című könyvet, akkor kapsz egy eszközt, amivel megnövelheted életenergiádat, kezdeményező képességedet, önbizalmadat.

A könyv több, mint egy egyszerű tünetgyűjtemény. Pontosan rámutat  arra, hogy mik azok a kulcs viselkedések, ami alapján jól beazonosíthatók a különböző lelki állapotok, és jól el tudod különíteni más virágoktól, felszámolva a bizonytalanságodat, hogy jó virágot adtál-e magadnak, vagy társaidnak.

A könyv az alábbiakkal segít Neked.

  • Egyszerű virágleírásokra, hogy könnyen eltájékozódj a 38 virág közt. Minden virágesszenciával megértheted saját magad, és a működésed.
  • Részletes tünettárra, amelyből kikeresheted saját problémád.
  • Rövid frappáns leírásra a szedésről
  • Teszt, melyet ha kitöltesz, három perc alatt kikeresheted a téged legjobban segítő virágokat

Terjedelem: 177 oldal
Belívek :fekete fehér
Méret: B5
Ár 2900 Ft+postaköltség 1360 Ft

Példa képpen ide másoltuk Neked a Nebáncsvirág eszencia leírását, hogy lásd, milyen is egy virág leírása.

  1. Nebáncsvirág

„Az idő virága”

Türelmetlenségre

Gondolkodásodban, és tetteidben egyaránt gyors vagy, képtelen vagy türelmesnek maradni, főleg mások lassúsága láttán?

Kulcsszimptómák:

  • Türelmetlen vagy, képtelen vagy tolerálni mások lassúságát és gyengeségeit, szeretsz egyedül dolgozni
  • Ideges, ingerlékeny, nyugtalan vagy főleg mások miatt, leginkább saját tempódban dolgozol.
  • Túlfűtöttséged, belső feszültséged nagyfokú nyugtalansághoz vezet, irritál mások lassúsága, (pl.: közlekedésben, munkában, evésben stb.)
  • Sokat beszélsz, gyorsan gondolkodsz, egyáltalán nem tudsz nyugton ülni, állandóan tenned kell valamit.
  • Mindig időzavarban vagy, a határidők miatt állandó feszültségben élsz, az időt sem tudod mindig jól beosztani: vagy túlzottan pontos vagy, vagy éppen állandóan elkésel.

Fel kell ismerned a közösséggel való együttműködés óriási lehetőségeit, és ennek érdekében valamilyen mértékben igazodnod kell embertársaidhoz. Más emberek iránti türelem és tolerancia kifejlesztésére kell törekedned, mert csak így leszel képes egy kitűzött cél elérése érdekében másokkal együtt közösen munkálkodni. Bár mindenképpen fontos a saját ritmus kialakítása, de az is nagyon lényeges, hogy képes legyél rugalmasan változtatni időbeosztásodon. Gyors és pontos vagy, azonnal cselekszel, de másokkal szemben türelmes, megfontolt, megértő, elfogadó vagy, még akkor is, ha mások sokkal lassúbbak nálad.

Ha a belső gyorsaságod úgy tudod a munkádra fordítani, hogy közben nem terheled túl magad , rendkívüli hatékonyságra tehetsz szert. Ha ez jó képességekkel és tehetséggel párosul nálad, akkor követésre érdemes kiváló vezető és a munkában jó példakép válhat belőled.

Szignatúra

A nebáncsvirágnak sok neve közül az angolul Impatiens (türelmetlenség) a legismertebb, de hívják touch me not –nak is (jelentése: ne érj hozzám). Ennek magyar megfelelője a „bíbornenyúljhozzám” nagyon beszédes név, mivel a nebáncsvirág érett termése a legkisebb érintésre is felrobban, több méterre elszórva magjait.

Lehetséges fizikai tünetek:

Ennek az állapotnak a kísérő tünetei lehet: az ideges feszültség, a túlerőltetés, a nyugtalanság, az izomrángások, izomgörcsök, a hiperaktivitás, de előfordulhatnak pajzsmirigy problémák, álmatlanság, heves viszketéssel járó bőrpanaszok, magas vérnyomás is.

Megerősítések:

“Van rá időm”               Annyit vállalsz, amennyi az idődből telik.

“Türelmes vagyok”       Elfogadod más emberek eltérő tempóját, ha tudsz, segítesz nekik.

“Lazítok”                       Hagyod, hogy a belső nyugtalanságodat, egy belső elengedettség váltsa fel.

Megrendelem a könyvet