Kati meglátásai a virágeszenciákról:

“2 hónapnyi használat után szembetűnővé vált, hogy bizonyos helyzeteket már nem szokás szerint kezelek, hanem sokkal jobban. Mindez nem tudatos kontrollal hanem egyszerűen ösztönösen jött. Vagyis mintha ez lenne a természetes. A lényem részévé válik a pozitív rezgés, érzem. Ha nem velem történik, el sem hinném. Más módszereket is használok, tudatos munka is rejlik a változás mögött,de a cseppek szedése óta felgyorsult a változás. Emiatt nagyon lelkes lettem. Köszönöm virágcseppek! Köszönöm Hajni!”

Éva visszajelzése a virágeszenciáinkról:

“Január eleje óta használom a virágokat. Már maga a gondolat is örömmel töltött el, hogy viragcseppekkel kezeljem magam. Az Elsősegély cseppek mind a kisfiam, mind saját magam esetében kihozott egy kezdődő influenzaból. Este bágyadt volt és lázas. Gondoltam egyet veszteni valóm nincs. Csepegtettem. Reggel nyoma sem volt levertségnek. Jókedvű lett és egy sima, kezelhető nátha maradt csupán. Visszajött az étvágya is. A cseppek adását folytattam még pár napig.
Az egyéni keverék pedig elősegítette az elakadásaim feldolgozását. Úgy érzem jól haladok és nyugodt szívvel ajánlom másoknak is ezeket a kis üvegbe zárt természetmorzsákat. Nem hiába mondják: Vissza a természethez. 😊