Magunkról
Magunkról
E-mail

Image

Cégünk Edward Bach alapelveit figyelembe véve tevékenykedik. A kiadványaink, megjelent írásaink, a virágokról készült kártyák, az eszenciasorozatok, egyedi, személyre szóló keverékek és tanácsadás révén szeretnénk elősegíteni, hogy az emberek ne csak értesüljenek, hanem meg is tapasztalják a Bach virágeszenciák áldásos hatását.
Egymás közötti kapcsolatunk húszéves barátságon alapszik, mely közös sportolással indult. Ez a barátság ad alapot arra, hogy egy közös cél érdekében egymást támogatva hatékonyan tudjunk dolgozni.

 
Szabó Norbert
E-mail

1972 ben születtem és 1994 óta élek Budapesten.images/stories/norbi%20egyed%FCl.jpg
8 éve foglalkozom az egészséges életmóddal, emellett különböző spirituális irányzatokkal is megismerkedtem.
A Bach-virágterápiával való találkozást a véletlen hozta és azóta folyamatosan tanulmányozom ezt a módszert. Ismereteimet a tanfolyamok után a rendkívül gazdag angol nyelvű szakirodalomból szélesítem, s innen ültetem át a gyakorlatba. Habár a Bach-virágterápiát sokan más terápiás rendszerek keretén belül, mint például a kineziológiával együtt használják, jómagam a terápia önálló alkalmazásánál maradtam. 2004 szeptembere óta vezetek tanfolyamokat, amelyek célja ennek a módszernek minél szélesebb körben való terjesztése, és megismertetése. 
A Bach virágterápiában az fogott meg, hogy egyszerű és természetes, mindenki által elsajátítható módszer, mellyel mellékhatások nélkül gyógyíthatjuk önmagunkat és a környezetünket.  A virágeszenciák tanulmányozásában való elmélyedés során azonban újabb és újabb összefüggések kerülnek napvilágra mind önmagunk, mind a más terápiákkal való kapcsolat tekintetében, kimeríthetetlen kutatási forrást biztosítva.
Segítőként a terápiás beszélgetések lehetőséget adnak a tanulásra, a mások problémáira való nyitottság, és beleérző képesség fejlesztésére.

Életemnek másik fő érdeklődési területe a festészet, mellyel szintén évek óta foglalkozom. Sok portrét festek, az arcok általában a képzeletemben fogannak, és a festővásznon -szinte maguktól- kelnek életre. Szeretem ezeket az arcokat, mivel ők is az emberi lélek (és saját magam) egy- egy állapotát, állomását mutatják.
2008 óta törekszem arra, hogy a bennem élő művészeti oldal, és  a terápia összekapcsolódjon, segítő beszélgetéseimben egyre többet alkalmazom a művészeti gyakorlatokat is. 2009 óta képzem magam mind a hagyományos, mind az antropozfikus művészetterápia területén.
A jelenleg is alkalmazott módszeremben heti egy órás beszélgetések vannak, melyek beszélgetésből és egyszerű rajz, festés, vagy agyagozás gyakorlatok vannak. A gyakorlatok egyszerűek, mindenki által elvégezhetőek. Egy terápiás sorozat kb. 5-10 alkalomból áll.   

A fenti terápiás munkára telefonos bejelentkezés útján van lehetőség.

 
Dr. Várhelyi Gábor
E-mail

Image
Dr. Várhelyi Gábornak hívnak. 1999-ben végeztem az Állatorvostudományi Egyetemen. A végzés után érdeklődésem egyre inkább a természetgyógyászat felé fordult és elvégeztem az állatorvosoknak indított nemzetközi diplomát adó 2 éves homeopátiás képzést. Tudásomat a Magyar Homeopátia Egyesület által orvosoknak szervezett képzéseken is gyarapítottam. A homeopátia filozófiai háttere, Hahnemann éleslátása, fő művében a gyógyításról írt nézetei teljesen lenyűgöztek. Egy több napos tanfolyamon került kezembe Dr. Edward Bach válogatott tanulmányai című könyv, amelynek olvasását nehezemre esett megszakítanom és a képzésre figyelnem. Az egyszerűség, a gyors és pontos használhatóság, az önismeret, az önmagunkért vállalt felelősség, valamint a virágok csodálatos ereje megérintett.
Így kezdődött a máig is tartó szerelem. A tanfolyam és a könyvek, azaz az elméleti megalapozás után következett a gyakorlat. Nemcsak magamon, a családon és az ismerősökön, de az állatokon is elkezdtem alkalmazni az eszenciákat, amelyek egyszerűsége és hatása felülmúlta minden várakozásomat.
Edward Bach által leírt alapelveket egyre jobban megértettem és láttam az emberi (sokszor az állati) lelki szenvedés okait. „Magatoktól szenvedtek” írásában Dr. Bach szerint az ember saját problémáinak okozója és egyben a megoldás lehetőségét is magában hordozza.
Senki sem képes meggyógyítani a másikat, csak elősegítheti az ember öngyógyító képességét és felélesztheti a minden emberben ott szunnyadó gyógyítót.
Szeretném, hogy munkám által is hozzájáruljak a terápia szélesebb körben való megismertetéséhez, és ahhoz, hogy ezt a csodálatos módszert minél több ember használhassa, önmagát gyógyítva.
Tel: 06-20-5944-257