Fizetéssel kapcsolatos kérdések 2017-07-22T14:48:46+00:00

Fizetéssel kapcsolatos kérdések

Fizetési feltételek

A termékek mellett feltüntetett vételár minden esetben tartalmazza az általános forgalmi adót (áfát), melynek mértéke 27%, könyvek esetén 5%. A megrendelt termékek árát és a szállítási költséget kiegyenlítheted bankkártyával, vagy utánvéttel is. A vásárlási információról vásárlás után azonnal kapsz egy e-mailt, amelyben minden fontos infót megtalálsz. Amennyiben az utánvétes vásárlást választod, úgy a termékek vételárát a postaköltséggel együtt átvételkor, a futárnak kell kifizetned.

Milyen fizetési módok közül választhatok?

Jelenleg az alábbi fizetési módok közül választhatsz:

  • Utánvétes vásárlás: A termékek vételárát és a szállítási díjat a termék átvételekor a futárnak kell kifizetned, készpénzben.
  • Bankkártyás vásárlás: A pénztárból átirányítunk a SimplePay oldalára, ott fizetheted ki a terméket. Sikertelen fizetés esetén a viragterapia.hu-ra érkezel vissza, és választhatsz egy másik fizetési módot, vagy újra próbálkozhatsz a bankkártyás fizetéssel. Bővebb információt itt kaphatsz a működéséről. és a SimplePay rendszerről

           Elfogadott bankkártyák:  

  • Előre utalás: Amennyiben nincs bankkártyád, a termék vételárát átutalással is kiegyenlítheted. Ekkor a megrendelés elküldésekor emailen kapsz egy díjbekérőt, mely alapján átutalhatod az összeget
  • Személyes átvétel: Ha ezt választod, akkor várunk szeretettel a Napfényes Gyógyközpontban, ahol átveheted a kért termékeket. Amennyiben eszencia keveréket rendeltél, kérjük hozd magaddal a keverék összetevőinek listáját, és a keveréket ott a helyszínen fogjuk összeállítani neked. Cím: Budapest, 6. ker. Teréz krt 46 (Mark Center). 2. emelet.  Nyitvatartási idő: hétfőtől- csütörtökig 8-19-óráig, pénteken 8-16 óráig, szombaton 8-13 óráig.